2012. július 4., szerda

Kommentek...

Sziasztok! Mi a baj? :( Tudom, nem hozok gyakran frisst, de én igazán igyekszem. Ehhez képest nem jönnek a komik. Se ide, se az elkárhozvára. demon már te se írsz nekem? Blair Light? A többiek?

Ati megnyugtatlak, a történet Edward/Bellás, de kellett valami amivel kicsit elindítom az eseményeket...

De tényleg, nem baj, ha a nem pozitív a kritika, de legalább valamit!!! A tizedik fejezetet írom, de már nem tudom mi értelme felraknom :(

5 megjegyzés:

demon írta...

szia elnézést de sokszor nem jelzi a blogger a frisst de ha látom írni fogok bocsi
puszy

Cassie B. írta...

Szia! Semmi baj, csak furcsáltam, hogy nem olyan rég még 8-10 komment jött mindehova, most meg 3at is alig kaptam..

Ati írta...

Szia
:(Bocsi én tényleg eltüntem mostanában :( Nem is tudom mit mondjak szörnyen sajnálom :/ PEdig hidd el nagyon nem szeretném ha abbahagynád mert szerintem jó a történeted bár az "Elkárhozva" erről még nem tudok mit mondani mert még nem olvastam bele de ha kicsit türelmes vagy akkor biztos (Persze csak ha Bella/Ed párosításról van szó) elolvasgatom és komit is 100% hogy kapsz mert általában mindig mindenkinek írok ha nem is azonnal de másnap :) :/ Remélem hogy a többiek is fognak majd írni :) Én tuti :)

Cassie B. írta...

Ati te írtál az előzőhöz, rád nem vonatkozik :D Igen, Ed/Bella párosítás lesz, de nem ígérem, hogy nem lesz benne egy kis szerelmi háromszög... (De nem Jasperrel, neki komoly szerepet szánok, de nem akarom elrontani a kapcsolatot)

Szucsi írta...

Nem tudom, én irtam-e neked, de nem vagyok benne biztos :D nem szokásom irni bárkinekis. :D
szóval bocs. (de ezután se nagyon számits rám. azt mondtad, negativ kritikát is elfogadsz :D)tök jó olvasni, de nem mindig jut rá időm, hogy irjak is. ha szar lett, úgyis mondom! :D ismersz!
puszi
D.